0229-746011 info@carwrapstudio.nl

Premium
Carwrapping

Carwrapstudio biedt ontwerp, op maat gemaakte bedrukkingen en installatie van gesneden vinylstickers, voertuigwraps, autowraps en wagenparkwraps op auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, bussen en boten. Bezoek onze online showroom voor het bekijken van onze laatste projecten.

De kennis van Carwrapstudio op het gebied van outdoormarketing, digitaal printen en de auto-wrap-industrie maakt ons een autoriteit in ons vakgebied.

Onze diensten omvatten:

• Carwrapping
• Bestelauto Wrapping
• Bestelbus Wrapping
• Bus wrapping
• Camper wrapping
• Boot wrapping
• Helicopter wrapping
• Wagenpark wrapping
• Reclame wrapping
• Grote en kleine aangepaste grafische installaties
• En diverse andere projecten

Of het nu gaat om het toevoegen van iets van een kleine banner voor een grootse opening tot het verzorgen van de wraps voor complexe wagenparken, wij kunnen elk detail van jouw behoeften aan. Onze 500 m2 volledig aangepaste bedrijfshal is ontworpen om meerdere grote voertuigen te behandelen in een veilige- en klimaatgecontroleerde omgeving. Daarnaast beschikken we over 1.250 m2 afgeschermd buitenterrein voor grote wagenparken.

We zijn er trots op dat we onze klanten op tijd een uitstekende klantenservice kunnen bieden. Het is ons een genoegen om je te helpen bij elk aspect van het wrappen van jouw auto, van het eerste eerste ontwerp tot de uiteindelijke onthulling. Wij bieden zowel garantie op de montage als op de folie.

Meest ervaren carwrap specialisten van Nederland

 

Carwrapstudio is een gecertificeerde carwrapper uit Zwaag, Noord Holland. Wij zijn dé specialist in carwrapping, autoramen tinten, ontchromen en bulging. Wij helpen onze klanten hun dromen waar te maken sinds 1987.  Van het ontwerpen en uitvoeren van volledige carwraps tot de installatie van een volledig wagenpark of zeer specialistische opdrachten, we kunnen het aan. Bel voor vragen of maak een afspraak en kom langs voor persoonlijk advies! 

R

25+ Jaar Ervaring

Onze jarenlange expertise, technologie, concurrerende prijzen en persoonlijke service maken ons de voorkeurspartner van een breed scala aan klanten.
R

3M Preferred Carwrapper

Als een van de 20 3M preferred carwrappers van Nederland heeft carwrapstudio de breedte en ervaring om alle wrapping projecten uit te voeren.
R

Jouw Wens, Onze Uitdaging

Wij helpen je graag met al jouw wensen op het gebied van carwraps, reclame wraps, chrome en carbon fiber wraps, ontchromen, styling en ramen tinten.
Car wrapping

Car Wrapping

Carwrapping is het aanbrengen van ijzersterk vinylfolie op jouw auto. We hebben meer dan 500 kleuren in glans, mat, satin, chroom en carbon. Meerdere kleuren, patronen of afbeeldingen zijn ook mogelijk. Samen kiezen we de kleur die bij jou en jouw auto past. Daarnaast helpen vinylwraps ook bij het beschermen van de originele lak van jouw auto. Maak nu een persoonlijke afspraak.

raam tinten

Ramen Tinten

Folie op de ruiten van jouw auto heeft meer voordelen dan je wellicht vermoedt. Auto Glasfolie werkt inkijk werend prettig voor privacy en rust. Folie op de autoramen geeft een sportieve uitstraling. Klasse, snelheid en stijl staan hierbij centraal. Maar wist je ook dat raamfolie bevorderlijk is voor het binnenklimaat van uw auto? Je hebt geen last meer van de brandende zon en bovendien zorgt de uv-bestendige werking van glasfolie ervoor, dat verkleuring van jouw interieur tegengegaan wordt.Maak nu een persoonlijke afspraak.

car detailing

Ontchromen

Ontchromen om jouw auto, scooter en of motor een andere uitstraling te geven. Onder andere de raamlijsten, grill, dakdragers, spoilers, diffusers en logo’s kunnen we ontchromen. Elke kleur is mogelijk in glans, mat of satijn.
De gewrapte delen kunnen prima door de wasstraat. Het ontchromen van de auto geeft jouw auto gelijk een sportieve en premium look. Maak nu een persoonlijke afspraak.

Ontdek al onze services

Car wrapping voor opvallende autoreclame

Het wrappen auto’s in een meerdere kleuren bedrukte folie met een reclameboodschap, net als in populaire matte kleuren. Het heeft een groot voordeel: het zelfklevend vinyl beschermt de lak van jouw auto of wagenpark. Als je de wrap verwijdert is de auto weer als nieuw.

De eindeloze mogelijkheden van carwrapping 

Kies voor dak wrap, spoiler wrap, deurstijl wrap, motorkap wrap of bijvoorbeeld het smoked tinten van de koplampen.

Laat ons jouw autoruiten blinderen

Sinds 1996 blinderen we autoruiten voor auto’s van alle merken. We gebruiken een blinderingsfolie van de beste kwaliteit. Dit betekent dat het product krasvast en zeer sterk is.

Lakbescherming 

Lakbeschermingsfolie, of steenslagfolie, is een onzichtbare folie die een tweede huid vormt voor jouw auto. De folie is glashelder en beschermt de lak van jouw auto tegen steenslag en kleine parkeerschades. Met lakbeschermingsfolie rijdt u een stuk geruster. Wil jij jouw auto laten voorzien van steenslagfolie in Hoorn?

Chrome Gold Ferrari Carwrap