audi wrappen

WIL JE JOUW BMW WRAPPEN?

Wil je jouw BMW een hele nieuwe uitstraling geven? Dan kun je bij ons al je wensen laten uitvoeren tegen een zeer scherpe prijs. Carwrapstudio is dé specialist in BMW wrappen, autoramen tinten, ontchromen, bulging en nog veel meer. Wij helpen onze klanten met het creëren van hun droomauto sinds 1987. Bel 0229-746011 of 06-23847500 voor vragen of maak een afspraak en kom langs voor persoonlijk advies! 

 

carwrapstudio audi

BMW WRAPPEN

BMW wrappen is het aanbrengen van ijzersterk vinylfolie op jouw auto. We hebben meer dan 500 kleuren in glans, mat, satin, chroom en carbon. Meerdere kleuren, patronen of afbeeldingen zijn ook mogelijk. Samen kiezen we de kleur die bij jou en jouw auto past. Daarnaast helpen vinylwraps ook bij het beschermen van de originele lak van jouw auto.

carwrapstudio audi 3

BMW ONTCHROMEN

Ontchromen zorgt ervoor dat je het uiterlijk van jouw auto nog meer naar jouw eigen voorkeur kunt aanpassen. We helpen je bij het selecteren van de juiste kleur uit meer dan 500 kleuren. De stijlen, variërend van glans, mat, satin, chroom en carbon, kunnen worden gebruikt om jouw auto verder te personaliseren. Je kunt werkelijk alles laten aanpassen.
carwrapstudio audi 7

BMW BLINDEREN

Al onze installaties voor het blinderen van autoruiten worden vakkundig uitgevoerd in ons volledig uitgeruste pand met behulp van de nieuwste technieken. Geniet van meer privacy, verkoeling voor kinderen en huisdieren, kostenbesparing door lagere airconditioning kosten en een betere beveiliging voor inbraak.

LAMPEN TINTEN

Carwrapstudio kan jouw auto op vele manieren modificeren. Naast ramen tinten kunnen we ook de kleur en het uiterlijk van jouw koplampen, achterlichten of mistlampen veranderen. Het “smoken” van autolampen biedt verschillende voordelen zoals extra bescherming tegen steenslag, bescherming tegen uv-straling en geeft daarnaast een luxere, stoere uitstraling. 

BULGING

Bulging systems is een nieuwe trend waarbij een spectaculair 3d effect op jouw auto wordt aangebracht. We kunnen vormen, symbolen, bedrijfslogo’s of extra carrosserielijnen op jouw auto aanbrengen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het gebruik van Bulging Systems geeft iedere auto een unieke uitstraling en maakt van auto’s een echte blikvanger.

RECLAME

Reclamewraps transformeren jouw voertuig in een mobiel reclamebord dat in het oog springt en helpt bij het promoten van jouw bedrijf. Commerciële wraps vallen enorm op en zijn een eenmalige investering. Dit is daarom een geweldige manier om te groeien en reclame te maken voor jouw bedrijf.

WELKE BMW MODELLEN KAN IK LATEN WRAPPEN?

Je kunt elk BMW model bij ons laten wrappen. Wil je weten wat je allemaal aan jouw BMW kunt laten modificeren? Bij Carwrapstudio is alles mogelijk.Om je een idee te geven staan hieronder alvast een aantal van de meest gekozen aanpassingen. Staat jouw wens er niet bij of je een vraag? Neem dan contact op met een van onze specialisten en laat je vrijblijvend informeren!

N

BMW 1-8 SERIE

BMW 1 Serie, BMW 2 Serie, BMW 3 Serie, BMW 4 Serie, BMW 5 Serie, BMW 6 Serie, BMW 7 Serie, BMW 8 Serie
N

BMW i SERIE

BMW i3, BMW i4, BMW i7, BMW i8, BMW iX, BMW iX1, BMW iX3,
N

BMW X SERIE

BMW X1, BMW X2, BMW X3, BMW X4, BMW X5, BMW X6, BMW X7
N

BMW Z SERIE

BMW Z1, BMW Z3, BMW Z4, BMW Z8 en overige modellen.

KRIJG EEN GRATIS OFFERTE

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Na het versturen van de offerte proberen we deze zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Meestal kunnen we dezelfde dag of de volgende werkdag al een offerteprijs naar je versturen. Heb je vragen? Bel 0229-746011 of 06-23847500 of maak een afspraak en kom langs voor persoonlijk advies!

carwrapstudio audi 1

OFFERTE AANVRAGEN

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  Wat is BMW wrappen?
  Een BMW wrappen is het aanbrengen van ijzersterk vinylfolie op jouw auto. We hebben meer dan 500 kleuren in glans, mat, satin, chroom en carbon. Meerdere kleuren, patronen of afbeeldingen zijn ook mogelijk. Samen kiezen we de kleur die bij jou en jouw auto past. Daarnaast helpen vinylwraps ook bij het beschermen van de originele lak van jouw auto. Maak nu een persoonlijke afspraak.
  Wat is Bulging?
  Bulging systems is een nieuwe trend waarbij een spectaculair 3d effect op jouw auto wordt aangebracht. We kunnen vormen, symbolen, bedrijfslogo’s of extra carrosserielijnen op jouw auto aanbrengen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het gebruik van Bulging Systems geeft iedere auto een unieke uitstraling en maakt van auto’s een echte blikvanger.
  Wat is een 3M Preferred Carwrapper?
  3M gecertificeerde en erkende carwrappers worden opgeleid volgens eigen, strikte standaarden en zijn in staat om de producten exact volgens jouw wensen voor te bereiden en aan te brengen. Al onze specialisten zijn gecertificeerd voor beste bedrijfsvoering en technische vaardigheden en kennis, en zijn opgeleid volgens de 3M-normen. Dit is te zien in het eindresultaat, een hoogwaardige en duurzame afwerking.
  3M-gecertificeerde carwrappers zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws over 3M-productlanceringen en volgen voortdurend bijscholing. Daarnaast beschikken ze over technische ondersteuning van het 3M-center.
  Ten slotte heb je bij een 3M-gecertificeerde carwrapper ook nog garantie op de montage én de folie!
  Waarom voor Carwrapstudio kiezen?
  Al onze monteurs zijn gecertificeerd door de folie fabrikanten om de folie op verantwoorde wijze aan te brengen. Het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit is onze absolute prioriteit. Carwrapstudio biedt garantie op zowel de montage als de folie. Wij kunnen al jouw wensen en verwachtingen waarmaken door onze jarenlange ervaring en daardoor komen klanten graag bij ons terug.Ten slotte heb je bij een 3M-gecertificeerde carwrapper ook nog garantie op de montage én de folie!
  Krijg ik Garantie?
  Bij een 3M-gecertificeerde carwrapper krijg je uitgebreide garantie op de montage en de folie. Dit kan per voertuig sterk verschillen dus vraag hierover meer aan een van onze specialisten. 3M-gecertificeerde carwrappers zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws over 3M-productlanceringen en volgen voortdurend bijscholing. Daarnaast beschikken ze over technische ondersteuning van het 3M-center.

  NEEM CONTACT OP

   carwrapstudio logo
   3m logo carwrapstudio
   avery dennison logo carwrapstudio
   Xpel logo carwrapstudio
   bulging logo carwapstudio