Carwrapstudio Autowrappen Banner

PORTFOLIO

Bij CarWrapStudio gaan we tot het uiterste om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daarom presenteren we met trots onze portfolio. Bekijk onze laatst uitgevoerde projecten en let op de vele bijzondere details.

Wil je jouw auto een hele nieuwe uitstraling geven? Dan kun je bij ons al je wensen laten uitvoeren tegen een zeer scherpe prijs. Carwrapstudio is dé specialist in auto wrappen, autoramen tinten, ontchromen, bulging en nog veel meer. Wij helpen onze klanten met het creëren van hun droomauto sinds 1986. Bel 0229-746011 of 06-23847500 voor vragen of maak een afspraak en kom langs voor persoonlijk advies! 

CarWrapStudio heeft mijn auto schitterend gewrapt! Levendige kleuren, perfecte details, en de installatie was snel en professioneel. Een absolute aanrader voor een unieke, persoonlijke uitstraling.
Jasper

Audi A3

Bij CarWrapStudio zijn de mogelijkheden eindeloos. Ze luisteren naar je wensen, denken met je mee en brengen unieke ideeën tot leven. Hier krijgt jouw auto de persoonlijke touch die het verdient. Hartelijk bedankt!
Ramon

VW Polo TSI

Mijn auto ziet er weer uit als nieuw en ik kan nu met vertrouwen en stijl de winter tegemoet rijden. Een slimme keuze voor wie het hele jaar door wil genieten van een auto in topconditie. Geweldige service, nog beter resultaat.
Melvin

Mercedes S-Klasse

KRIJG ANTWOORD OP JOUW VRAGEN!

Neem gerust contact met ons op voor gratis advies!

Bel ons direct via 0229-746011 of 06-23847500. Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp of ons contact formulier invullen.

Wil je liever persoonlijk langskomen? Maak dan een afspraak en ontdek hoe we jouw auto kunnen transformeren.

We staan klaar om je te helpen en geven advies op maat. Wij lopen gezamelijk een rondje om jouw auto en bekijken gelijk de vele kleuren en mogelijkheden.

CONTACTFORMULIER

    carwrapstudio logo
    3m logo carwrapstudio
    avery dennison logo carwrapstudio
    Xpel logo carwrapstudio
    bulging logo carwapstudio